JIJ zijnde JIJ is alles wat het vergt!

Hallo lief mens,

Ben je bereid om de erkennen dat iedere verandering die je ooit gemaakt hebt er eentje was waarmee je je leven daadwerkelijk verbeterde? Realiseer je je ook dat het oncomfortabele gevoel dat je nu hebt de manier is van het universum om je te vertellen dat je moet kijken naar hetgeen je beter zou veranderen in je leven?  Dus realiseer je je wederom dat het universum je via dit oncomfortabel zijn/ongemakkelijke gevoel vertelt dat verandering noodzakelijk is?

Wat je jezelf zou kunnen afvragen op zo’n moment:

1)     Wat vertelt dit ongemakkelijke gevoel mij om te veranderen in mijn leven?

2)     Wat zijn de drie belangrijkste zaken die dit ongemakkelijke gevoel zou doen verdwijnen als ik ze zou veranderen?

3)     En wat als dit ongemakkelijke gevoel eigenlijk een besef is dat er iets mooiers mogelijk is en dat ik gewoonweg nog niet heb gekozen? Wat zou het vergen om iets geweldigers te kiezen dan alles wat ik ooit gekozen heb?

Verandering is de overgang van leven vanuit minder mogelijkheden naar het leven vanuit meer mogelijkheden, dus waar de dingen daadwerkelijk overgaan van minder naar grootser/meer.

Als je het zo bekijkt kan je verandering niet als iets verkeerds zien en kan je het zien als hetgeen dat werkelijk juist is voor jou.

Wat als jij, zijnde jij, alles is dat het vergt om alles te veranderen wat jij wilt. Jouw leven, iedereen om je heen en de hele wereld?

Wat als er in jouw toekomst een energie van mogelijkheden is? Wat als er helemaal niets vastligt over hoe jouw leven eruit zou moeten zien? En wat als energie altijd in beweging is? Wat als het enige dat jou tegenhoudt je toekomst te creëren zoals jij dat wilt alle beperkingen zijn die je hebt aangenomen als werkelijkheid?

Ik nodig je uit om te reageren met je bevindingen in het reactievak hieronder. Ook leuk als je het stuk deelt met anderen. Dankjewel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s