Is vreugde een keuze?

Wat als vreugde een keuze zou kunnen zijn die je keer op keer kan maken? Hier zijn drie simpele manier om ermee te starten:

1.Stop met praten over ‘ongelukkig zijn in jouw wereld’ mits het iets anders gaat creëren. Wat, als jij de gelukkigste mens, die jij kent, zou kunnen zijn. Het is gewoon maar een keuze!

2.Stop met het luisteren naar het geklets van anderen over hun ‘ongelukkig zijn’ vooral als je dezelfde verhalen keer op keer weer hoort! Heb je ooit overwogen dat, wanneer jij vraagt om een andere mogelijkheid , het eigenlijk een vorm van vriendelijkheid is?

3.Begin met overwegen wat jou werkelijk in staat zou stellen om vreugde te kiezen. Onderzoek bij jezelf naar dat wat vele malen leuker is… en wees de enthousiaste ‘snijboon van plezier’. Weet jij hoeveel levens jij kan veranderen door gewoon de uitbundige vrolijke Jij te zijn?

Kan jij je voorstellen? Een wereld vol met vrolijke mensen? Het begint met jou! Het gaat er niet om dat je anderen probeert blij te maken. Het gaat erom dat JIJ gelukkig en vrolijk bent…..dan ben jij de uitnodiging aan anderen om deel uit te maken van het gelukkige universum waarin jij woont…gewoon door Jij te zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s