Mijn verzoek aan de lezers

Ik heb een verzoek aan jou, de toekomstige lezer van mijn blogartikelen. Waarover wil jij, mijn lezer, nu eigenlijk meer weten?

Is dat dan bijvoorbeeld over wat ik bij mensen om mij heen waarneem? Over de hobbels die mensen op hun weg tegenkomen en hun gevecht om daar overheen te komen? Over de blokkades die mensen voor zichzelf opwerpen en daar geen benul van hebben? Of is het totaal iets anders waarmee ik een bijdrage  aan jou kan leveren? Wat wil je van mij lezen? Vertel het mij alsjeblieft.

Iedereen die dit leest zou mij dus enorm helpen door zijn/haar commentaar of toevoeging te plaatsen in het reactievak onder dit blogartikel. Elke reactie ga ik lezen en ik zal er met plezier op reageren. Dankjewel alvast voor je bijdrage.

Ook wil ik bedanken voor je bijdrage aan mijn blog doormiddel van een cadeautje.  Dit ontvang je via het e-mailadres waarmee je je reactie hebt geplaatst. Wil je mijn artikelen delen met vrienden of kennissen. Voel je vrij. Sterker nog, graag!

Hoe wordt het nog mooier dan dit?

50 gedachten over “Mijn verzoek aan de lezers

 1. Lieve Renee, wat een goed idee om aan je lezers te vragen wat zij nu eens willen.
  Nu ik vraag mij het vaak af wat wil ik nu eigenlijk, soms ontevreden, kort voor de wagen,wat is dit allemaal, vindt mijzelf zo niet zo leuk. Hoe kan ik mijn gedachten omdraaien naar positief gedrag. Hoe krijg je die blokkades weg?
  Dus wil graag jou blog lezen om misschien het anders in te gaan zien met handvaten van jou.

  Janny

  1. Hallo Janny,
   Dankjewel voor je reactie. Ik ga mijn best doen om een bijdrage te leveren aan jouw leven. Ik deel met iedereen die het lezen wil alles wat ik geven wil 😉 Hoe wordt het nog mooier?

 2. Hallo Reneé,
  Ik zou graag alles willen lezen over zeer bewuste creatie. Wat is precies de invloed van onze onderbewustzijn op onze creatie kracht. En hoe kan ik met meer precizie creeren? Wat ik ook interessant vind, is hoe kom ik achter wat ik echt wil en wie ik echt ben.
  Liefs, Laura

 3. Renee, ikzelf ben geen blogger maar wel geinteresseerd in alles om ons heen en wat we zelf kunnen doen om ons leven te veranderen en meer inhoud te geven.De dingen die mij bezighouden en graag wil lezen zijn o.a. Positief denken, hoe kun je je eigen wonderen maken of dromen uit laten komen. Ook access is iets wat mij interesseert. In ieder geval succes. Zal alles lezen en eventueel daar op inspelen.

  1. Dankjewel voor je reactie Willy,
   Ik doe mijn best je in ieder geval te vermaken cq. te boeien.
   Er komen vast blogs voorbij die je intrigeren.
   Wat is er nog meer mogelijk?

 4. Hallo Renee,

  Leuk dat je ‘alles’ in een blog gaat verwoorden! Er is volgens mij genoeg belangstelling voor. Je noemde veel onderwerpen; het lijkt me een goed idee om boven ieder stukje het onderwerp aan te geven. Mensen lezen dan wat hun belangstelling heeft en zullen ook niet afhaken. Over de onderwerpen; ik denk dat je moet kiezen wat jij wil, dan worden het vast mooie stukjes!

  Succes, Anita.

 5. Ik ben erg nieuwsgierig naar alle ervaringen eigenlijk. De combinatie van theorie en praktijk vind ik altijd prettig om te lezen. Ik weet niet zoveel van jouw specialisaties maar wil het graag lezen. Wat zijn de mogelijkheden, wat kan ik zelf, waar kan jij bij helpen. Dat soort dingen zou ik graag willen lezen. Heel veel succes!

 6. Hoi Reneé,

  Ik moet bekennen, ik lees nooit blogs, en blog zelf ook niet. ( misschien interresant om dit ook eens te gaan leren doen) Maar een goede reden om op uitnodiging van jou hier eens mee te starten en proberen je blog te gaan volgen.
  Ben wel benieuwd naar wat of hoe men met angsten leeft of omgaat in deze tijd.
  Er is veel veranderd qua zekerheid, ( je baan, inkomen, pensioenen, verkoop c.q. hypotheek van event. woning c.q. dubbele lasten, normen en waarden enz. enz. )
  Hoe kijkt men hier tegenaan, of tegenop, ziet men een uitkomst in soms sombere of moeilijke situaties. Durft men om hulp te vragen ? ( event. hier anoniem op je blog pagina ) En zo ja kan jij, of andere lezers hiers wellicht wel een een helpende hand bieden dan ?

 7. Lieve Renee, onze eerste ervaring met Access was op de camping in mei en dat was een zeer positieve ervaring voor Nico en dus ook voor mij! Ik ben benieuwd in hoeverre dit nog meer effect op hem kan hebben want alles wat het aan positiefs brengt is prachtig! Daarom ben ik ook zeer geinteresseerd en wil ook graag van je leren! XX J

 8. Lieve Renee,

  Het lijkt mij ook heel leerzaam om de praktische kant van Acces die mensen beleven te horen.
  En vooral ook over de blokkades die mensen opwerpen voor zichzelf zodat je ook bij jezelf kunt nagaan hoe dat voor je is.
  Wat Acces voor kinderen kan betekenen.
  De meest praktische dingen eerst waarna er waarschijnlijk vragen en opmerkingen op komen,
  zodat je er alsnog dieper op in kunt gaan?

 9. Meer ervaringen! En wat technische onderbouwing van wat je nou eigenlijk doet, althans, de Jip en Janneke versie bitte sehr 🙂

 10. Lieve Renee,

  Veel is al gezegd. Vooral inspelen op wat je hart je ingeeft. Tip om te bloggen: maak een boom van de onderwerpen, als mindmap, met nieuwe ideeën – zo ‘vergeet’ je nooit meer een goed idee/onderwerp om over te bloggen, en kun je deze aanvullen met nieuwe reacties en nieuwe bevindingen. En droogt de bron nooit op 😉

  Vooral de praktische kant van toepassing, herkenbaarheid, met levende voorbeelden hebben mijn interesse. Hoe doorbreek je keuzes en hoe blijf je in het nu en in bewustzijn…

  Maar dat kun je zonder meer heel goed.
  Alles wat me later nog invalt, zal ik met je delen. Vooralsnog weet ik even niet meer dan dit.

 11. Hoi Renee, je werkt graag met mensen en brengt hen weer bij hun innerlijke kracht. het is altijd fijn om te lezen over succes verhalen waar je je aan kunt spiegelen. inspiratie om zaken op te pakken werkt ook altijd. Geef nieuwgierigheid! het DOEN is aan een ieder zelf.
  succes! gewoon beginnen en doen de perfectie volgt vanzelf.

 12. Hoi Renée,
  Het is leuk om regelmatig geinspireerd te worden door je eigen blogartikel. Door per keer in te gaan tunen wat de mensen zouden willen weten of lezen, bereik je een groot deel van je lezers interesses. Ik ben helemaal weg van je vorige verhaal een hele mooie “je visie creëert je realiteit”. 🙂

 13. Hai Meissie, graag zou ik willen lezen over ervaringen van andere mensen. De dingen die zij verandert zien in hun leven en of dat positief op hun uitwerkt. Verder de zaken waren mensen onbewust mee lopen als last, hun opgedrongen door de maatschappij. Ervaringen van anderen die ik dan kan meenemen in mijn eigen positieve verbetering van mijn leven en de kwaliteit daarvan 🙂

  1. Hoi Robert,
   Ik begrijp helemaal wat je zegt. Ervaringen zullen inderdaad een groot deel uitmaken van de, vanzelfsprekend anonieme, ervaringen met alles wat Acces biedt, Ik ga hier met respect over schrijven.
   Dankjewel voor je bijdrage.

 14. Hoi lieve tante,

  Alles wat je zelf al opnoemt, lijkt bijzonder en inspirerend om te lezen. Vooral verandering die je bij mensen ziet….wat doet acces met mensen?
  Hiernaast zijn er natuurlijk veel dingen waarvan ik het bestaan niet eens afweet en ben ik t eens met mijn moeder: ik laat me
  graag verrassen met nieuwe dingen die me laten nadenken….

 15. Hoi Renee, ik zou graag meer lezen over Access, en dan de diepte in. Juist die specialisatie, fantastisch! Er is weinig te lezen in het nederlands (ik ben een tikje engels-dyslectisch ;-))

  1. Hallo Marieke,
   Alleen al het feit dat jij een nederlandstalige blog waardeert en interesse hebt in alles over Access laat mij meer van mij naar boven halen.
   Hoe wordt het nog mooier?
   Dankjewel

 16. Ik hoop dat dit een interessant onderwerp voor je blog is.
  Zelf loop ik al een tijdje rond met onderstaande vraag;
  Hoe doorbreek ik bepaalde barrières die mensen voor zichzelf opwerpen?
  Uiteraard ben ik zeer benieuwd naar jou visie en/of tips.

  1. Hoi René, begrijp ik je goed dat jij bepaalde barrieres bij anderen wilt doorbreken?
   Hebben we het hier over weerstanden die jij zelf bij anderen ondervindt?
   Ben nu wel heel benieuwd.

   1. Niet zo zeer weerstand richting mij maar ik merk op dat mensen tegenwoordig zelf barrières opwerpen en daardoor geen keuzes meer durven te maken. Kudde gedrag is tegenwoordig zo aan de orde van de dag. Vooral de weerstand om dat los te laten is lastig te doorbreken. Naar een ander kijken is natuurlijk ook een stuk makkelijker dan durven kijken naar je zelf. Hoe zouden wij dat gedrag kunnen ombuigen?

 17. Hallo Renée,
  Het is aan te raden om per keer één onderwerp beet te pakken en daar als specialist over te schrijven vanuit je passie. Als ik zo de tweede alinea van jouw tekst lees, zijn dat allemaal wel items waar ik meer over wil weten. Dus kom maar op met die blogs, laat regelmatig van je horen…verras en inspireer ons!
  Meer weten over bloggen? http://www.frankwatching.com/archive/2011/06/14/de-beste-blogtips-voor-bloggers-door-bloggers
  Veel succes!!

  1. Hallo Heleen,
   Dankjewel voor je bijdrage als professioneel tekstschrijver. Ik ben vereerd met jouw adviezen.
   En dankje dat je ze wilt gaan lezen.
   Ideeën genoeg om met regelmaat een blog te vullen, kort en bondig.

 18. Deel je kwaliteiten en mogelijkheden en verras de lezer!
  Denk dat dát het is wat ik waardeer in een “pakkende Blog.”
  En zoals hier boven staat graag kort en bondig!

 19. ik ben heel nieuwsgierig naar access bars. Wat zijn de effecten, wat is het verschil met reconnection reiki enz. Doet me nogal vaag aan.

 20. Ik ben nieuwsgierig naar de praktische vertaling in je leven met Access Consciousness. Naar makkelijke én minder makkelijke momenten. Laat de mens (humanoid) Renée zien, niet de facilitator. Het hele plaatje.De weg……….
  Hoe mooi zou dat zijn om die te kunnen delen ? Hoe leerzaam kan het zijn voor jezelf en de lezers ?

  Tip : Schrijf niet alleen in Access-taal, maar begrijpelijk voor iedereen. Hoeveel meer nieuwsgierigheid kan je oproepen ? Hoeveel meer mensen zal je kunnen raken ?

  Knuffie Annette

   1. Dat is inderdaad iets – vanuit je eigen ervaring aan te vullen – wat waardevol is. Wat is soms lastig, om te ‘overwinnen’ en om je weg te kunnen vervolgen, herkenbaarheid. Hoe heb je dingen opgelost waar je tegenaan liep en waar vermoedelijk anderen – in de zoektocht naar zichzelf – tegenaan lopen… of mee te maken krijgen. Hoeft uiteraard niet per se zwaar te zijn.

 21. hi Renée, goede vraag, Goed ook om te vragen aan je lezers, wat willen jullie nu eigenlijk. Ik stel mezelf die vraag niet met het schrijven over app ontwikkeling. Misschien juist één onderwerp, en daar dan heel goed en een expert in zijn, dat je dat opschrijft. Het is fijn nl. om blogs te lezen van experts. Waar ben jij nu expert in Renée??? laat maar horen! x francine

  1. Hallo Francine,
   Heerlijke vraag terug, waar ben ik een expert in? Ik werk graag met mensen en ik ben goed in het ondersteunen bij problemen in hun stressbeheersing.Alles met diverse modaliteiten zoals NLP, EFT en alles van Access.
   Daar ben ik een expert in. 😉

 22. Oei René, een moeilijke vraag. Ik vrees dat jouw vakgebied voor mij wat ver van mijn belevingswereld staat. Dat houdt dus in dat een serieus stuk hier over niet snel mijn attentie heeft. Ik lees een blog als dit voor mij interessant is, of als deze mij verrast en vermaakt.
  Ik zou zeggen probeer het gewoon en wat iemand mij influisterde houd het kort en to the point. Succes.

 23. Dat weet ik niet, sorry. Het leuke van een blog lezen vind ik, dat je door degene die het schrijft wel eens op een gedachte wordt gebracht, of iets krijgt om over na te denken. Of je hebt gewoon plezier in iemands goede schrijfstijl. Ik ben een luie lezer, wordt graag vermaakt.

  Christy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s