Je visie creëert je realiteit.

ma alleen 30-10-16- 1Mijn moeder Jeanne is met jaar 85 jaar nog bijzonder Up & Running. Prachtig om te zien hoe zij nog lekker in het huis woont waar ik ben groot gebracht. Zoals zij de trap nog op rent, haar eigen huishouding prima bestiert en een werkelijke bijdrage levert aan haar leefomgeving, ik ben trots op haar. Ze geeft aan vrienden en bekenden Bars-sessie met waardebepaling achteraf. Oftewel je mag iets in een dicht potje doen als je de behandeling de moeite waard vond. Hoe wordt het nog mooier dan dit?

Zo mooi om te zien dat ze heerlijk in haar eigen bedoening  rond reddert en zich niet echt bewust is van het statistische feit dat ze werkelijk heel gezond is. Op weg naar de 86 jaar zegt ze letterlijk “wat je blijft doen, blijf je kunnen.”  Ze vindt het zelf geen verdienste dat ze zo gezond is maar ik zie dat anders. Zoals ik het zie is zij dus een prachtig voorbeeld van de titel van deze blogpost. Het is haar visie en dus haar realiteit.

Wow,  daar kan menig mens zich nog eens bij op zijn hoofd krassen.  Wat is er nog meer mogelijk.

Wat denk jij? Creëer jij met jouw visie je eigen realiteit?

6 gedachten over “Je visie creëert je realiteit.

  1. Wow Renée een mooi stuk Je visie creëer je realiteit en ook een mooi voorbeeld heb je genomen. Ben benieuwd naar je volgende blog.
    Mooi bezig 😉

    Cheryl

  2. Wat goed dat je een blog bijhoudt! En ik kan het alleen maar beamen: Mama is het (spring)levende voorbeeld van je stelling: je visie bepaalt je realiteit. Ik probeer er een voorbeeld aan te nemen.
    Christy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s